top of page
windpaardje.png

Verhalenhuis Brandaan

voor Vertelkunst & Verbeelding

IMG_3856.JPG

Welkom bij Verhalenhuis Brandaan aan de Brugstraat 2 op de Garmhof in Orvelte, (Midden Drenthe). Verhalenhuis Brandaan is gevestigd in een Saksische boerderij uit 1890, gelegen aan de brink van het rustieke esdorpje Orvelte. Vanuit Verhalenhuis Brandaan kunt heerlijk wandelen en fietsen in de Drentse natuur.

In Verhalenhuis Brandaan bevinden zich een gastenverblijf, een thuistheater, een vertelatelier en een buitenplaats. Verhalenhuis Brandaan is opgericht door vertelkunstenaar, regisseur en docent Niels Brandaan Cotterink, Hij ontvangt u graag in zijn Verhalenhuis waar u op verhaal kunt komen, van verhalen kan genieten, een feestje of bedrijfsuitje  kan vieren, een teambuilding kan organiseren en vertelvoorstellingen, vertelwandelingen, masterclasses, workshops kan bijwonen. Niels Brandaan stelt graag een arrangement met u samen.  In het sfeervolle theater op de deel van de Saksische boerderij, bij de vuurplaats, onder De Oude Boom op het erf van de Garmhof en op pad tijdens een van zijn vertelwandelingen  neemt Niels Brandaan jong en oud mee op reis in de wereld van de verbeelding. In het vertelatelier geeft hij les in verbeeldend vertellen en spreken. In het gastenverblijf van Verhalenhuis Brandaan kunt u terecht om heerlijk te ontspannen op verhaal te komen. Reserveer nu alvast een lang wekend een midweek of een langere periode in Verhalenhuis Brandaan. Niels Brandaan Cotterink heet u van harte welkom!

wandeling.jpeg

Verhalenhuis Brandaan

 

Welkom bij Verhalenhuis Brandaan voor Vertelkunst & Verbeelding.

Op de Garmhof aan de Brugstraat 2 in Orvelte (Midden Drenthe)

Een plek waar jong en oud kunnen genieten van het luisteren naar verhalen 

in de wereld van de verbeelding.

 

Waar woorden verbeelden

en beelden verwoorden

Waar klanken spreken 

en het denken voelt

Daar kan het voelen roeren

en verliest de tijd zijn rol

Verhalenhuis Brandaan voor Vertelkunst & Verbeelding is opgericht door vertel- en  woordkunstenaar Niels Brandaan Cotterink. Het huis houdt zich bezig met kunst, cultuur, erfgoed en educatie en biedt particulieren, bedrijven en kunstenaars een mogelijkheid om te verblijven, een feestje te vieren, een binnen of buitenruimte te huren, een workshop, een coaching of een training te volgen, te creëren en onderzoeken maar bovenal te genieten van het vertellen van en luisteren naar verhalen in de wereld van de verbeelding.

lees meer..

Herfst Special

22 & 23 okt

VUURGIDS_SOCMED_VERHALENWEEKEND.jpg
 gedagten
van de dag
liefde kent geen grenzen en geen vaste vorm

Ben je met een klein gezelschap dan kan je de vertelvoorstellingen, en -wandelingen ook buiten de programmering om bezoeken.

 

Vanaf 12 personen organiseren wij op aanvraag besloten programma's  >>  Onze ruimtes huren? Dat kan ook >>

Orvelte

Brugstraat 2

over ons

De Garmhof

flyer 1 vz 2.jpg
romeo-en-julia-website_edited.jpg
m - alleen op de wereld - niels brandaan.jpg
portret nbc door Jan Danes.jpg

verwonderen  verbeelden  verbinden

Flyer foto+tekst.png
theaterzaal%20a3%20viseye_edited.jpg
bottom of page