top of page
_MG_9473.jpg

Met veel plezier deel ik met anderen mijn kennis en expertise en wissel ik van gedachten. In de vorm van verteltrainingen, een-op-een coaching gesprekken  of  regiebegeleiding. Maar ook door bijvoorbeeld het geven van Masterclasses en workshops in het atelier. 

mijn specialisme

woorden laten verbeelden en beelden laten spreken

De workshops en trainingen die ik verzorg spitsen zich hoofdzakelijk toe op het ontwikkelen en uitdragen van een persoonlijke vertelstijl, verbeeldend vertellen en naturel inspirerend spreken voor een publiek. Collega makers/vertellers begeleid ik veelal naar meer authentiek vertellen en/of interdisciplinair werken.

Inspirerend  Docentschap

Om het vertellen van verhalen in het klaslokaal levend en in ontwikkeling te houden begeleid ik docenten en leerkrachten. Ter professionalisering van  het inspirerend docentschap begeleid ik leerkrachten en docenten individueel, in secties/teams of school-breed. Afhankelijk van de leervraag richten de trainingen zich op presentatie-, vertel- en/of spreekvaardigheden. Het werken met de verbeelding, de creativiteit en de expressie vormen hierin altijd een wezenlijk onderdeel van de samenwerking.

Heb je een vraag, bel of mail mij gerust voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

"Als gepensioneerde geschiedenisleraar raad ik elke docent aan een Masterclass bij Niels te volgen. Het is een verrijking op je docentschap."   Jan van Ginkel

"Wat Niels onderscheidt van andere vertellers is naast zijn enorme vakkennis en beheersing van techniek, zijn kunstzinnigheid en aandacht voor eenvoud. Kleine details die het verschil maken"  teamleider Cultuuronderwijs Breda

Samenwerking bedrijven en zelfstandigen 

Voor bedrijven en zelfstandigen ontwikkelt Verhalenhuis Brandaan op aanvraag:

 

  • Verhalen op maat en complexe verhaalconcepten;*

  • Verhaal Belevingen* 

  • (Team)trainingen vertellen, verbeeldend spreken en presenteren

  • Individuele coaching gesprekken;

  • Uitdagende teambuildingsessies op de hei.

 

* We werken samen met verschillende professionele tekstschrijvers,  illustratoren, fotografen, video editors en 2d/3d artists, gevestigd in Groningen, Drenthe, Den Haag en Amsterdam. Afhankelijk van je vraag en het budget bepalen wij samen het team.

Ben je benieuwd naar wat Verhalenhuis Brandaan voor jou kan betekenen? Ben je op zoek naar een verhaal op maat? We maken graag een afspraak ter kennismaking. Deze eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Ons telefoonnummer 0593-565830.

windpaardje.png

Verhalenhuis

      Brandaan

-  Verteltheater op de deel

-  Verhalenboom op het erf

-  Vuurvertelplaats op het veld

-  Vertelstudio in 't stookhok

-  Vertel café in de schuur

-  Voorstellingen/Voordrachten

-  Verhuur

-  Verblijf / Retraite

-  Verteltrainingen / Coaching

Vraag naar de mogelijkheden

Contact

De Garmhof

Brugstraat 2, 9441 PG Orvelte

0593 - 56 58 30

info@verhalenhuisbrandaan.nl

bottom of page