top of page

STEUN

VERHALENHUIS BRANDAAN

jpeg%20boom_edited.jpg

of

doneer eenmalig

 rek.nr.NL83KNAB0603555497

t.n.v. NB Cotterink / Brandaan Producties

WORD VRIEND 

BOOMLID 

STAMHOUDER

VRIJWILLIGER

SPONSOR

DE VRIENDEN VAN BRANDAAN

De vrienden van Brandaan zijn voor Verhalenhuis Brandaan onmisbaar en van essentiële waarde.  Zij dragen Verhalenhuis Brandaan een warm hart toe en dragen bij aan het voortbestaan en de ontwikkeling van het Verhalenhuis.

 

De vrienden van Brandaan geven elk op hun eigen wijze vorm aan hun steun. Zo zijn er bij die ons jaarlijks financieel ondersteunen (onze boomleden), anderen die voor Verhalenhuis Brandaan als ambassadeur optreden door zelf Vertelkunst uit te dragen (onze stamdragers) en of hun enthousiasme, kennis of kunde inzetten voor klussen in en om de boerderij.

Vele mooie dromen zijn inmiddels uitgekomen. Nieuwe plannen en uitdagingen staan in de wacht. Steun is van harte welkom. 

DE BOOMLEDEN

De Boomleden van Brandaan leveren op structurele basis een bijdrage aan de ontwikkeling van Verhalenhuis Brandaan. Mede dankzij hun bijdrage kan verhalenhuis Brandaan haar ambities realiseren.

 

Onze Boomleden doneren jaarlijks 45 euro of meer aan Verhalenhuis Brandaan. In ruil voor de steun stellen wij onze Boomleden als eerste op de hoogte van nieuwe programma's kunnen zij met voorrang kaarten bestellen en ontvangen zij korting op voorstellingen van Brandaan. Bovendien ontvangen onze Boomleden bij aanvang van hun lidmaatschap een welkomst cadeau.

 

Wordt u nu lid dan ontvangt u  een gedicht van de boom én de digitale muzikale vertelling ITTE; Het verhaal van verhalenverteller Niels Brandaan Cotterink. Een zoektocht naar een waarachtig bestaan. (1,5 uur live registratie (audio) vanuit Theater De Nieuwe Kolk Assen 2014).


Verhalenhuis Brandaan gebruikt de donaties voor de ontwikkeling van het theater, nieuwe voorstellingen en vertelproducten.

WORD OOK BOOMLID

Stuur een email aan info@huisbrandaan.nl

of activeer je boomlidmaatschap hier  online.

WORD STAMDRAGER

De stamdragers van Verhalenhuis Brandaan vormen een klankbord van de initiatiefnemers. Zij geven advies en helpen o.a. bij de ontwikkeling en uitvoering van creatieve promotiestrategieën.

Heb je belangstelling om stamdrager van Verhalenhuis Brandaan te worden, we nodigen je graag uit aan onze stamtafel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Word vrijwilliger bij Brandaan

WORD VRIJWILLIGER

Lijkt het je leuk om je een paar uur in de week of maand in te zetten voor Verhalenhuis Brandaan en mee te werken aan de ontwikkeling van het theater en haar activiteiten,  dan horen we je graag.

 

De werkzaamheden zijn uiteenlopend en variëren van publieksbegeleiding, theatertechniek, ict-onderhoud, social media en tuinieren tot allerhande kleine klussen aan het pand en buiten op het erf.

 

Bij belangstelling bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek, telefoon 0593-565830 email info@verhalenhuisbrandaan.nl, of kom langs op een van de voorstellingsdagen.

SPONSOREN

Sponsoren heeft Verhalenhuis Brandaan nog niet. U kunt de eerste zijn! Bij belangstelling bel of mail ons dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

windpaardje.png

Verhalenhuis

      Brandaan

-  Verteltheater/ atelier op de deel

-  Verhalenboom op het erf

-  Vuurvertelplaats op het veld

-  Vertelstudio in 't stookhok

-  Vertel café in de schuur

-  Voorstellingen/Voordrachten

-  Verhuur/ feestjes

-  Verblijf / Retraite

-  Verteltrainingen / Coaching

Vraag naar de mogelijkheden

Contact

De Garmhof

Brugstraat 2, 9441 PG Orvelte

0593 - 56 58 30

info@verhalenhuisbrandaan.nl

bottom of page