top of page

JIJ BENT ALLE LIEFDE TIJDENS HET DRENTS VERHALENWEEKEND 2023

voor jong en oud vanaf 7 jaar

naar het boek van Meneer Zee en Gitte Vancoillie

Flyer Jij bent alle liefde plaatje + tekst v3.1.png

JIJ BENT ALLE LIEFDE

Betoverend verteltheater over twee vluchtelingenkinderen, doorzettingsvermogen, sterrendromen en moeder natuur.

voor jong en oud vanaf 7 jaar - naar het boek van Meneer Zee en Gitte Vancoillie

Een avontuurlijk verhaal over twee kinderen, die hun huis en haard ontvluchten en op zoek gaan naar een liefdevol bestaan. Een betoverende vertelvoorstelling met vindingrijk geluids- en beelddecor. Over armoede, rijkdom, vertrouwen, de waarde van liefde en de verbindende kracht van Moeder Natuur.
 

Een verhaal over Rinus Woartel die de kinderen van Veenhuizen in zijn werkschuur verraste met poffertjes, crackertjes en verhalen. Op een avond bij het licht van een oude olielamp, vertelde Rinus aan het broertje van het overleden vluchtelingenjongetje Fokkie een hartverwarmend verhaal.

Een verhaal over een planeet in het heelal, in een ander melkwegstelsel dan het onze. De planeet is gelijkend aan onze moeder aarde. Al het eten op die planeet ligt aan één kant en daarom draait zij scheef. Op die planeet staat een gele wolkenkrabber waarin een kind woont. Op blauw vliegpapier schrijft zij brieven aan wie het lezen wil. Ze vouwt de brieven tot kraanvogels en werpt de papieren vogels tussen de tralies van haar venster door naar beneden. Op een dag lijken de tralies verdwenen en slaat zij op de vlucht. In haar vlucht kruist zij op haar pad een ander kind dat met haar mee vlucht. Samen leren de kinderen overleven. In het hart van een oeroude moederboom krijgen zij een inzicht en ontdekken het gouden ei voor de toekomst.

Verteld door vertelkunstenaar Niels Brandaan Cotterink. Niels is verbeeldenaar, verhalenverteller en een echte Willy Woartel. Hij tovert met woorden. Woorden die zingen, allitereren en soms raken in het hart.

In Theaterschuur Brandaan, dat hij onlangs oprichtte in de schuur van Coco Maria, op het derde gesticht aan de Stoomweg 3 in Veenhuizen, vertelt en verbeeldt hij dit verhaal dat hij van de twee stokoude eikenbomen naast de schuur heeft vernomen.

Heb jij de moed om op avontuur te gaan zonder dat je weet waar het naar toe gaat? Duf jij te zijn en het leven te omarmen dat zich aan jou ontvouwt? Ontdek het op de het Unesco Werelderfgoed, de Kolonie van Weldadigheid in Veenhuizen, bij Theater Brandaan in de schuur van Coco Maria.

Tickets

Online Ticketverkoop particulieren / groepen
Reserveren kan direct hieronder waarbij je de keuze hebt om on-line of aan de kassa te betalen
Of reserveren via email: info@verhalenhuisbrandaan.nl

Online Ticketverkoop

Op aanvraag vertelt Niels Brandaan Cotterink:
Jij bent alle Liefde

  • als meeslepende vertel voorstelling in Verhalentheater Brandaan in Orvelte of in de Theaterschuur Brandaan bij Coco Maria te Veenhuizen (45 min 20-60 pers.)

  • op school als inspirerende op zichzelf staande vertelvoorstelling voor het kunst- en cultuurprogramma of bijvoorbeeld als onderdeel van een educatieve (erfgoed)project met thema's als arm/ rijk, vluchtelingen, kansengelijkheid en/ of moeder natuur

  • bij bibliotheken en (zorg)instellingen als verbindende vertelbeleving tussen het verleden en het heden

  • bij bedrijven als inspirerende op zichzelf staande creatieve kick-off of bijvoorbeeld als onderdeel van een verandertraject

  • in uw (openlucht) theater, op uw festival of bij het kampvuur

  • of op uw eigen locatie bij bijvoorbeeld een feestelijke aangelegenheid

 

met of zonder eenvoudig of uitgebreid

catering arrangement 

Klik hier voor contactgegevens voor aanvragen / boekingen

van de voorstelling

SPECIFICATIES

Duur voorstelling

Leeftijd

Speellocaties

 

Min. speelvlak

Verduistering

Opbouwtijd

Afbouwtijd

Licht- en geluid

Bijzonderheden

Max. aantal ll per vrst.

 

Aantal schoolvrst. p.d.

 ca 45 minuten

volw/kinderen 7+

(openlucht) theaters, scholen

bibliotheken en huiskamers
5 x 4 x 3 hoog

gewenst (niet noodzakelijk)

3 uur (theater)    2 uur (school)

1 uur (theater)  45 min (school)

is inbegrepen

nvt

90 ll (speellokaal)

120 ll     (gymzaal) 

150 ll  (theaterzaal)

Max. 3

bottom of page